Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

01. QRidea'nın Sizlere Sunduğu Müşteri Memnuniyeti Ölçüm Etiketi Idea Etiketi Artık İşletmenizde!

B İşletmenizde müşterilerinizin düşünceleri hakkında bilgi edinmek, personelinizin performansını ve motivasyonunu takip etmek, ürünlerden ve işletme hizmetinden memnun olunup olunmadığı yönünde bilgileri elinizde bulundurmak işletmenizin gelişiminde ve sunduğu hizmetin kalitesi açısından oldukça önem arz etmektedir. Bu tarz verileri elinizde bulundurmak için NPS vb. müşteri sadakat ve memnuniyet ölçümleri yapmak sizlerin elde edilen veriler doğrultusunda hareket etmenizi, işletmenizi geliştirmek ve hizmet kalitesini artırmak için adım atmanız konusunda yardımcı olur.

QRidea Menuniyet ve Sadakat Ölçüm Anketleri için Sizlere Idea Etiketlerini Sunuyor. Çok Hızlı, Çok Verimli, Çok Kullanışlı.

QRidea’nın işletmelerinize sunduğu memnuniyet ve sadakat ölçüm etiketleri olan Idea Etiketileri işletmenizden hizmet alan her bir müşterinin hızla ve rahatlıkla mobil cihazlarından okutabileceği; işletmenizi, personelinizi, hizmetinizi ve ürünlerinizi puanlayıp yorumayarak sizlere faydalı geri bildirim verileri gönderebilmelerini sağlayan bir QR Etiket sistemidir. QRidea geliştirici ekibi tarafından geliştirilen sistemi özelleştirmeye, hızlı bir kullanım sunmayı ihmal etmiyor. 

02. Idiaetiket Nedir ? Neler İçerir?

Ideaetiket Nedir?

Ideaetiket; ürün, hizmet, servis ve bilgi paylaşımı yapmanızı sağlar. Ürün orijini ve spesifik ürün tanımlaması yapabilmenizi kolaylaştırır. Tedarikçi, müşteri ve firmanız arasında interaktif iletişim kurmanıza yardımcı olur. Kısaca ürün, hizmet, 3. kişiler ve firmanız arasında iletişim ve bilgi kaynağı olan size özel etiketlerdir. 

Ideaetiket çeşitleri nelerdir ?
  1. Ürün Etiketleri
  2. Sosyal Medya Etiketleri
  3. Ödeme Etiketleri
  4. Kontrol Etiketleri
  5. Müşteri Memnuniyet Etiketleri
  6. NPS Etiketleri
  7. Orijin Ürün Etiketleri
Kimler Kullanır?
  • Büyük Üreticiler
  • Ürün çeşitliliği ve türü fazla olan firmalar
  • Butik Üretim yapanlar
  • Servis hizmetini kendisi sağlayan lokantalar
  • Personel performans takibi yapmak isteyen işletmeler
  • Sosyal medya mecrasında gerçek kişilere ulaşmak isteyen firmalar
  • Stok kontrolüne ihtiyaç duyan firmalar
  • Uniq kodlama yapmak isteyen üreticiler.