Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
QRidea Perakende

QRidea Sayesinde Perakende Müşteri Memnuniyetini
Ölçün, Yönetin, İlerleyin

QRidea’nın kullanıcılarına sunduğu Idea Etiketleri ile müşterilerinizin perakendenizi değerlendirecek anketlere katılmasını sağlayın. Sonuçlara kolayca ulaşın ve hemen kullanıcı deneyimini geliştirmek için işe koyulun!

01
01
Çok Kollu Kanallar

QRidea, kolayca entegrasyon sağlayabileceğiniz, kullanıma hazır çözümler sunar. Müşterilerinizle bağ kurmanızı sağlayacak bazı alternatif çözümlerimiz şunlardır: Alışveriş veya teslimat sonrası gönderilen e-posta veya SMS'lerle müşterilerinizden anlık geri bildirim alın. Dijital showroomlarınız olan web sitesi veya mobil uygulamanız üzerinden müşterilerinizin sesini dinleyin. Özel müşterilerinizi arayarak veya fiziksel mağazalarınızda yerleştirdiğiniz karekodlar aracılığıyla müşterilerinizin size kolayca ulaşmasını sağlayın.

02
02
Geri Bildirim Sonuçlarını Yönetin

QRidea, müşterilerinizin özel temas noktalarına göre uyarlanmış, 40'tan fazla dilde kişiselleştirilmiş içeriklerle etkileşime geçmenizi sağlar. İşte size sunabileceğimiz bazı alternatif çözümler: Müşterilerinizle, 40'tan fazla dilde özel temas noktalarına göre kişiselleştirilmiş içeriklerle etkileşim kurun. Ürün ve mağaza memnuniyeti anketleri, marka tavsiye puanları ve açık uçlu geri bildirimler aracılığıyla personel veya satın alma sürecindeki zorlukları belirleyin. Tek seferlik anketler ve sürekli iletişim yoluyla müşteri kitlenizi davranışlarına ve ihtiyaçlarına göre segmentlere ayırın. Müşteri deneyimini iyileştirmek için harekete geçin.

QRidea Hizmetleri

QRidea ile Müşterinin Farkında Olun

01
Perakende Sektörü için Çeşitl Çözümler

Perakende sektörüne özel 10'dan fazla hazır senaryo. 20'den fazla ölçme anketi (CSAT, NPS, CES, Matrix vs.) sayesinde süreci kolayca yönetin.
edebilirsiniz.

02
QRidea ile Durmak Yok

QRidea, mağazanızdan, web sitenizden ve uygulamanızdan işlem yapan tüm müşterilerin deneyimlerini ölçmenize, geri bildirimlerini almanıza ve böylece iç süreçlerinizi iyileştirmenize olanak tanır.

03
Raporlara Rahatça Erişin

QRidea'nın sizlere sunduğu 30'dan fazla dil seçeneği ile müşterilerinizin ana dilinde geri bildirim anketlerini kullanmasını sağlayın. QRidea'nın QR-AI yapay zeka yardım botu ile sorularınızı giderin!

QRidea ile Tam Yol İleri

QRidea ile Temas Noktalarınızı Çoğaltın

Fiziksel ve dijital mağazalarınızdan alışveriş yapan müşterilerinizle anında iletişime geçerek daha kişisel bir deneyim oluşturun.
Tüm kanallarınızda ve temas noktalarınıza özel içerik, akış ve soru setleri ile veriye dayalı geri bildirim toplayın.
Ülke, bölge, şehir ve mağaza bazında detaylandırılmış raporlama ve kullanıcı süreçlerinizi yönetin.

+
Aktif Müşteri
+
Tamamlanan Projeler
+
Uzman Personel