Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
Esnek Geri Bildirim

NPS (Net Tavsiye Skoru), Müşteri Memnuniyeti, Müşteri Efor Skoru (CES) gibi temel ölçüm yöntemleriyle müşteri geri bildirimlerini izleyerek müşteri hassasiyetini takip edin. Kullanıcı deneyimini modernize ederek deneyim sürecindeki sorunları ortadan kaldırın.

Sınırlara Takılmayın

Ürün deneyiminin ötesine geçerek iş akışı otomasyonu, destek talep yönetimi, geri bildirim yönetimi, iletişim yönetimi CRM, kurumsal raporlama ve daha fazlasını içeren tam özellikli bir deneyim yönetimi paketinin gücünden faydalanın.

Kuvvetli Analizler

Kullanıcıların ürününüzle nasıl etkileşim kurduklarını anlamak için özelleştirilmiş olay analizlerini kullanın. Kullanım verilerini deneyim verileriyle birleştirerek dönüşümü proaktif olarak artırın, elde tutmayı güçlendirin ve müşterilerin ilgisini çekin.

Müşteriye Tam Kontrol

Kullanıcı hassasiyetini takip edin, kullanım verilerini toplayın, müşterileri segmentlere ayırın ve davranışlarını analiz edin. Ürün ekiplerinizi müşteri odaklı, birleşik bir görünümle güçlendirin.

QRidea Kullanıcı Deneyimi

QRidea ile
Görün, Yönetin, Başarın.

Önce Sonra

108,395

327,468

Müşteri Artışı

27,690

45,985

Verilen Ürün/Hizmet Artışı

57%

92%

Personelde Motivasyon Ve İşe Adanmışlığı
+
AKTİF MÜŞTERİ
+
TAMAMLANAN PROJE
+
UZMAN PERSONEL
+
BAŞARILI YIL

QRidea İle Bir Adım İleri!