Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
QRidea B2B

B2B Müşteri Deneyimi ile Güven Yaratın

İşinizi geliştirmek ve sektörünüzde fark yaratmak için çok yönlü, hepsi bir arada bir B2B müşteri deneyimi yönetim platformu kullanın. Müşteri deneyim süreçlerinizi satış öncesi ve destek süreçlerine kadar modernize edin, güçlü müşteri ilişkileri kurun ve tek bir noktadan tüm işlemleri idare edin.

 

 

01
01
Çok Kollu Geri Bildirim

NPS (Net Promoter Score), Müşteri Memnuniyeti, Müşteri Efor Skoru (CES) gibi önemli ölçüm yöntemleriyle müşteri geri bildirimlerini izleyin. Müşteri deneyim sürecindeki zayıf noktaları tespit ederek harekete geçin, müşteri kayıplarını önceden tahmin edin.

02
02
Gelişmiş Özellikler

Merkezi bir platform kullanarak iş akışı otomasyonu, destek talep yönetimi, geri bildirim yönetimi, iletişim yönetimi CRM, web sitesi analizleri, kurumsal raporlama ve daha fazlasını entegre ederek maliyetleri azaltın ve iş süreçlerinizi basitleştirin.

03
03
Başarı Yönetimi

Müşteri başarı stratejinizi güncelleyin ve müşterileri markanızın savunucularına dönüştürmek için Müşteri Başarısı ve Hesap yöneticilerinizin yetkilerini artırın. Etkinlikler ve webinarlar gibi önemli müşteri ilişkileri girişimlerinizi ölçerek yatırım geri dönüşünü (ROI) sağlayın.

04
04
Özel Kişilere, Özel İlgi

Müşteri deneyimi verilerinden faydalanarak önemli hesaplar için özelleştirilmiş ve sektördeki en iyi satın alma deneyim süreçlerini oluşturun. Bu sayede daha nitelikli satış fırsatları yaratarak potansiyel müşterileri sadık müşterilere dönüştürün.

Referanslarımız

İnsanlar QRidea Hakkında Ne Mi Düşünüyor?

Ali Yılmaz
Qridea'nın sağladığı müşteri memnuniyet anketleri sayesinde, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha iyi anlayabildik. Anketlerin sonuçları net ve anlaşılır bir şekilde sunuluyor, bu da işimizi geliştirmemiz için harika bir rehber oldu. Qridea ekibine teşekkür ederiz!
Ali Yılmaz
İşletmeci
Ayşe Kaya
Qridea ile çalışmaya başladığımızdan beri müşteri memnuniyetimizi ciddi şekilde artırdık. Anketlerin hazırlanışı ve sunumu son derece profesyonel. Ayrıca, gelen geri bildirimleri hızlı ve etkili bir şekilde analiz ederek bize rapor sunmaları, hizmet kalitemizi daha da geliştirmemize olanak sağladı. Qridea'yı kesinlikle tavsiye ederim!
Ayşe Kaya
Tekstilci
Elif Demir
Qridea ile çalışmak bizim için bir dönüm noktası oldu. Müşteri geri bildirimlerini anında ve detaylı bir şekilde elde edebiliyoruz. Ayrıca, Qridea'nın kullanıcı dostu arayüzü sayesinde anketleri yönetmek ve sonuçları incelemek çok kolay. Müşteri memnuniyeti konusunda ciddi olan her işletmeye Qridea'yı öneririm.
Elif Demir
Girişimci